• Telefon : +40 728 88 22 88
  • Program de lucru : 16:00 - 17:30
  • Adresă : str. Mihai Eminescu, nr. 1, bloc. A1, ap. 13

1+1 = 7

Salut! Suntem de la „Programare cu răbdare” (https://programarecurabdare.ro) – cercul de informatică al tuturor copiilor.

Pentru că mulți dintre voi sunt mai buni la informatică, unii dintre voi chiar participând la diferite concursuri școlare, inclusiv la olimpiadă, dar alții dintre voi aveți probleme în a înțelege ce vă explică profesoara sau profesorul la școală, ne-am gândit că ar fi bine să vă ajutați între voi.

Astfel, am gândit acest proiect în care te poți înscrie ca FACILITATOR sau BENEFICIAR al procesului de învățare 1 la 1, care întotdeauna dă roade.

Fiecărui beneficiar i se va repartiza un facilitator, cu care se va întâlni personal, de comun acord, cel puțin de 3 ori, în total să rezulte măcar 7 ore.

Facilitatorul îi va explica beneficiarului ceea ce dorește să afle, ce nu a înțeles de la școală. Pot fi lucruri foarte simple, precum sintaxa și semantica unor instrucțiuni, până la operații cu tablouri, funcții, recursivitate etc. Repartizarea se va face aleatoriu. Întâlnirile pot avea loc oriunde.

Pentru a dovedi că s-au întâlnit, fiecare pereche 1+1 va trebui să posteze pe Facebook sau Instagram dovada întâlnirii, sub forma unei poze.

Înscrierile se pot face până vineri, 15 martie, iar pe 16 martie fiecare pereche va fi anunțată. Întâlnirile pot avea loc în perioada 16 martie – 5 mai. Succes!

Aplică acum în acest proiect la https://goo.gl/forms/tVnVH8t7gbbaG0002

Leave a Reply