• Telefon : +40 728 88 22 88
  • Program de lucru : Vezi orarul!
  • Adresă : Bacău, str. Mihai Eminescu, nr. 1, bloc. A1

Asociația EduSoft contribuie la dezvoltarea de strategii educaţionale pe termen mediu şi lung, pentru copii, tineri şi adulţi, care să creeze şi să asigure o dezvoltare armonioasă a acestora, în strânsă relaţie cu cerinţele de pe piaţa forţei de muncă, cu cercetarea şi producţia ştiinţifică de calitate, cu experienţa generaţiilor anterioare, şi pentru promovarea gândirii strategice în rândul copiilor, tinerilor şi a generaţiilor viitoare, ca garanţie a dezvoltării durabile.

De peste 30 ani, Colegiul Național „Gheorghe Vrănceanu” este cotat în topul liceelor din județul Bacău, fiind pe prima poziție (după rezultatele la admitere la liceu și alte criterii). De asemenea, un top național al liceelor îl plasează pe poziția 14. Excelența definește idealul vrăncean. Dăruirea și iubirea aproapelui definesc acțiunea morală. Aici se descoperă şi se dezvoltă aptitudinile, se încurajează competiţia şi performanţa, se formează gândirea critică şi se oferă şanse reale de orientare a carierei. Aici se formează absolvenţi autonomi, responsabili, competenţi şi adaptabili într-un mediu dinamic.

Dedeman este o companie românească din 1992, ce deține lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul. La 8 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY cu suprafaţă de peste 5000 m2 am devenit lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajărilor interioare. În prezent, operează o reţea de 49 de magazine. Compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman. Angajaţii care lucrează în cele 49 magazine alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor. În 1994, Dedeman avea 11 angajaţi, iar astăzi, la Dedeman, peste 11.000 de angajaţi stau la dispoziţia clienţilor noştri, dedicaţi planurilor lor.  În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice. Dedeman înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinele companiei. Pe lângă consiliere şi consultanţă, serviciile de logistică şi asistenţă transformă vizita la Dedeman într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor celor harnici şi întreprinzători.

Banca Transilvania (BT) (BVB: TLV) este cea mai mare bancă din România, dupa valoarea activelor (dec. 2019). Banca fost înființată în anul 1993, la Cluj-Napoca, de un grup de oameni de afaceri locali, cu 79% capital românesc și 21% străin. În 2019, Banca Transilvania a împlinit 25 de ani din momentul în care a devenit operațională, odată cu deschiderea sucursalei din Cluj.

Activitatea sa este organizată pe cinci linii principale de business, și anume: corporate, IMM, retail, Divizia pentru Agricultura și Divizia pentru Medici. Banca Transilvania are peste 2 milioane de clienți, 550 de unități și peste 7.800 de angajați. Din iunie 2013, directorul general al BT este Ömer Tetik.

Banca Transilvania este în topul încrederii publicului: a fost votată „The Most Trusted Brand 2014” – Categoria Bănci – în cadrul studiului Reader’s Digest. Studiul are o tradiție de 14 ani și este realizat în 12 țări din Europa.

Banca Transilvania este instituția financiară care nu a cunoscut pierderea în criză. A înregistrat în 2013 rezultate financiare în creștere față de anul precedent. Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) este cel mai mare acționar BT (15% din capitalul social al Băncii Transilvania). Banca Transilvania este prima bancă din România care a fost listată la Bursa de Valori București, în anul 1997. Este Prima bancă din România care a lansat pe site Social Media Newsroom, platformă care integrează atât comunicatele de presă și știrile BT, cât și social media. Clujul Are Suflet (www.clujularesuflet.ro) este cel mai mare proiect de implicare socială al BT.Romania Host este o companie din Dumbrava-Roșie (Piatra Neamț), care oferă clienților servicii de găzduire web enduser și reseller la cele mai înalte standarde de performanță și calitate.  Directorul General este domnul Ciprian Baluş, tel. +40767995511).

Asociatia Betania

Înființată la data de 24 octombrie 1995, Asociația Betania a devenit organizație de utilitate publică în septembrie 2004 prin Hotărârea de Guvern nr. 1481/2004, publicată în Monitorul Oficial nr. 848 din 15 septembrie 2004 şi a fost prima organizaţie din judeţul Bacau care a obţinut acest statut. De-a lungul timpului, organizația a înființat o serie de servicii, unele chiar în premieră la nivel național sau cel puțin regional, precum Centrul de Integrare a Tinerilor sau Centrul Delfinul pentru copii cu autism. Asociația Betania este de două decenii un sprijin la nivel comunitar, având mii de beneficiari ai proiectelor derulate în domeniul umanitar, educațional, sanitar. Asociaţia Betania este acreditată de Comisia de Acreditare a judeţului Bacău ca furnizor pentru următoarele servicii sociale: Centrul de Integrare a Tinerilor; Centrul „Delfinul” pentru copii cu autism; Centrul de Consiliere, Informare şi Sprijin pentru familii aflate în situaţii de criză; Centrul de Asistenţă a Victimelor Traficului de Persoane. În plus, Centrul Delfinul este licențiat în ceea ce privește furnizarea de servicii sociale de specialitate.

Situat aproape de Gara Bacău şi centrul oraşului, Hostel Holland vă oferă cele mai ieftine locuri de cazare şi condiţii excelente. La cerere, asigurăm transport către orice obiectiv turistic din judeţele Bacău, Neamţ, Tulcea, Suceava şi Iaşi. Nou şi modern, Hostel Holland vă oferă paturi în 12 camere care au între 2 şi 4 locuri  (capacitate totală de cazare de 32 de persoane), câte 2 băi pentru fiecare etaj, recepţie 24 de ore din 24, TV în living, acces liber la o bucătărie excelent mobilată, servicii de internet şi spatii pentru petrecerea timpului liber.

ERMACOM este o companie care ne ocupă cu activități de logistică și de distribuția alimentelor într-o zonă cu un million patru sute de mii de locuitori din România, județele Bacău și Neamț. Produsele alimentare din portofoliul companiei sunt: Depozit Ermacom – ciocolată și produse de ciocolată, cafea, biscuiți și prăjituri ambalate, dropsuri și drajeuri, orez, zahăr, ulei, făină, mălai, conserve din carne, pește și legume, pateuri din carne și vegetale, grisine și covrigei aromatizați, sucuri naturale și concentrate din sucuri, ceaiuri.

Arena Mall este un centru comercial în orașul Bacău, deschis la data de 12 decembrie 2007cu o suprafață închiriabilă de 26.000 metri pătrați, ce dispune de 100 de magazine precum H&M, Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Reserved, LC Waikiki, New Yorker, Pepco, Takko, Deichmann, Altex, Flanco, librăria Alexandria și un multiplex Cinema City. Centrul a reprezentat o investiție totală de peste 80 de milioane de euro.

Compania COMFERT a reușit în cei 20 ani de activitate pe piața agribusiness-ului românesc, să devină principalul furnizor de inputuri agricole pentru fermierul care dorește să-și îmbunătățească producția atât din punct de vedere calitativ cât și cantitativ. Incepand cu 16.12.2015 Comfert SRL face parte din grupul Origin PLC – grup irlandez, lider in domeniul distributiei de inputuri agricole si cercetari aplicate in agricultura.

DAFERMANN SRL a fost infiintata in anul 1994. In anul 2001 am inceput importul si distributia de geamuri si oglinzi. Activitatea firmei noastre a crescut constant, de la 1 – 2 tiruri lunar, la circa 100 de tiruri in august 2011. Incepand cu 2009, DAFERMANN SRL este al doilea distribuitor de geamuri si oglinzi din Romania, conform datelor financiare publicate pe site-ul Ministerului de Finante. Actual Daferman este liderul segmentului de piata.

Eco Sistem Proiect SRL este prezentă pe piața din România din anul 2001, cu segmentul de produse floculanți (polimeri), cât și coagulanți, utilizați la separarea de faze solid/lichid. SC Eco Sistem SRL are un portofoliu de peste 50 de clienți la nivel național, din diverse domenii de activitate. Personalul Eco Sistem Proiect asigură, pe lângă furnizarea produselor chimice, și suportul tehnic necesar. Eco Sistem Proiect furnizează floculanți cationici, floculanți anionici, floculanți pentru tratarea apei potabile, coagulanți, dispersanți, agenți de îndepărtare (chelați) a metalelor grele.

Uniunea Profesorilor de Informatică din România este o asociație care promovează și susține educația informatică din România, la nivel preuniversitar, fiind concentrată pe dezvoltarea de strategii educaționale și punerea în practică a unor metode eficiente de pregătire a cadrelor didactice, a elevilor și preșcolarilor. Printre proiectele la care UPIR este implicată menționăm Infoeducație, Olimpiada.info, InfoGim și Didactic.ro.

Raiffeisen Bank (agenția Vasile Alecsandri Bacău) ne sprijină în organizarea concursului de programare pentru grupa A. Raiffeisen Bank România este o subsidiară a băncii austriece Raiffeisen Zentralbank. Raiffeisen Bank România a rezultat prin fuziunea, încheiată în iunie 2002, a celor două entități deținute de Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG (RZB) în Romania – Raiffeisenbank (România), înființată în 1998 ca subsidiară a Grupului RZB și Banca Agricolă, achiziționată în 2001. Din punct de vedere al cotei de piață, Raiffeisen ocupa la sfârșitul anului 2006 locul trei, după Banca Comercială Română și Banca Română pentru Dezvoltare, cu 8%. În septembrie 2008, banca avea 2,1 milioane de clienți și o rețea de 1.000 de ATM-uri și 8.500 de POS-uri[3]. Numărul clienților Raiffeisen Bank la finalul anului era de aproape 2 milioane, din care aproximativ 105.000 IMM-uri și 8.000 companii mari și medii.

Compania americană Microchip Technology Inc. este un important furnizor de microcontrolere și de soluții de semnale mixte, analog și Flash-IP pentru diverse piețe, cum ar fi domeniul automotive, industrial, medical, aerospațial și telecomunicații. Centrul de cercetare și dezvoltare din România a apărut în 2006 că subsidiar al Microchip Technology și a crescut în toți acești ani, iar în prezent numără aproximativ 300 de specialiști implicați în dezvoltarea de produse și soluții inovatoare în domeniul semiconductoarelor. Filiala din București susține educația în IT a copiilor, de la vârste foarte fragede.

ISSCO Holding, cea mai recentă companie din grupul ISS, este brandul din spatele unor proiecte de succes, solutii si produse create de ISS Consult si ISS Workforce. Focusata atat pe piata din Romania, cat si pe pietele din Europa de Est si Europa de Vest, ISSCO livreaza tehnologii inovatoare prin asocierea experientei dovedite si povestilor de succes din mai mult de 10 ani petrecuti in dezvoltare TIC la nivel mondial.

C&C RESIDENCE HOTEL Bacau, situat in apropierea zonei centrale a orasului, ofera camere moderne si elegante cu acces Wi-Fi gratuit. C&C Residence Hotel este situat pe ruta principala catre Bucuresti si la doar 5 minute de Aeroportul International George Enescu. Camerele moderne sunt decorate in culori calde ce ofera un ambient placut si includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu, aer conditionat si minibar. In functie de dorintele oaspetilor C&C Residence Hotel ofera camere Single, Duble sau Twin si Apartament. In fiecare dimineata oaspetii hotelului pot servi micul dejun in regim bufet la restaurantul hotelului. Restaurantul ofera un meniu variat de mancaruri cu specific italian si romanesc, într-o ambianță elegantă și plăcută.

Sarcom SRL este o societate cu capital privat integral românesc, înființată în anul 1993, având ca obiect de activitate fabricarea de lacuri și vopsele. Sediul social este în Râmnicu Vâlcea, str. Pictor Tattarescu, nr. 7, Râmnicu Vâlcea, jud. Vâlcea, iar fabrica este situată în Mihăiești, Buleta, Nr. 150, la 12 kilometri de Râmnicu Vâlcea. Având mulți ani de experiență în domeniul producției de lacuri și vopsele, Sarcom SRL este între primii 6 producători de lacuri și vopsele din România, cu o cifră de afaceri de 8 milioane euro. Firma Sarcom SRL are implementate următoarele Sisteme : ISO 9001, ISO 14001 si ISO 18001. Sarcom SRL, prin mărcile STICKY și CORAL, este un nume important pe piața de lacuri și vopsele și deține o cotă de piață de 7 %.

Complexul cu tematică medievala „Podu’ cu lanțuri” se extinde pe mai multe categorii de servicii în domeniul ospitalier oferind numeroase atracții atât pentru turiștii care ne trec podul cât și pentru întreaga comunitate a orașului Bacău. Modul în care hotelul și restaurantul sunt amenajate, intăreşte valorile brandului nostru și oferă oaspeților un mediu inedit în care își pot forma experiențe memorabile.

Echipa Damove este alături de organizatorii de evenimente și pune la dispozitia lor o gamă largă și variată de mâncăruri și servicii de catering. Echipa Damove vă asigură confortul organizând evenimentul atât într-un loc ales de dumneavoastră, cât și în sala proprie de evenimente, în așa fel încât să vă bucurați de cele mai bune servicii la prețuri avantajoase.

Infobits – Biblioteca Digitală de Informatică „TUDOR SORIN” este o sursă de materiale în format electronic pentru profesori și elevi, oferită de Editura L & S InfoMat din București, condusă de domnul Vlad Tudor.