Prieteni

Asociația EduSoft contribuie la dezvoltarea de strategii educaţionale pe termen mediu şi lung, pentru copii, tineri şi adulţi, care să creeze şi să asigure o dezvoltare armonioasă a acestora, în strânsă relaţie cu cerinţele de pe piaţa forţei de muncă, cu cercetarea şi producţia ştiinţifică de calitate, cu experienţa generaţiilor anterioare, şi pentru promovarea gândirii strategice în rândul copiilor, tinerilor şi a generaţiilor viitoare, ca garanţie a dezvoltării durabile.

De peste 30 ani, Colegiul Național „Gheorghe Vrănceanu” este cotat în topul liceelor din județul Bacău, fiind pe prima poziție (după rezultatele la admitere la liceu și alte criterii). De asemenea, un top național al liceelor îl plasează pe poziția 14. Excelența definește idealul vrăncean. Dăruirea și iubirea aproapelui definesc acțiunea morală. Aici se descoperă şi se dezvoltă aptitudinile, se încurajează competiţia şi performanţa, se formează gândirea critică şi se oferă şanse reale de orientare a carierei. Aici se formează absolvenţi autonomi, responsabili, competenţi şi adaptabili într-un mediu dinamic.

Romania Host este o companie din Dumbrava-Roșie (Piatra Neamț), care oferă clienților servicii de găzduire web enduser și reseller la cele mai înalte standarde de performanță și calitate.  Directorul General este domnul Ciprian Baluş, tel. +40767995511).

Asociatia Betania

Înființată la data de 24 octombrie 1995, Asociația Betania a devenit organizație de utilitate publică în septembrie 2004 prin Hotărârea de Guvern nr. 1481/2004, publicată în Monitorul Oficial nr. 848 din 15 septembrie 2004 şi a fost prima organizaţie din judeţul Bacau care a obţinut acest statut. De-a lungul timpului, organizația a înființat o serie de servicii, unele chiar în premieră la nivel național sau cel puțin regional, precum Centrul de Integrare a Tinerilor sau Centrul Delfinul pentru copii cu autism. Asociația Betania este de două decenii un sprijin la nivel comunitar, având mii de beneficiari ai proiectelor derulate în domeniul umanitar, educațional, sanitar. Asociaţia Betania este acreditată de Comisia de Acreditare a judeţului Bacău ca furnizor pentru următoarele servicii sociale: Centrul de Integrare a Tinerilor; Centrul „Delfinul” pentru copii cu autism; Centrul de Consiliere, Informare şi Sprijin pentru familii aflate în situaţii de criză; Centrul de Asistenţă a Victimelor Traficului de Persoane. În plus, Centrul Delfinul este licențiat în ceea ce privește furnizarea de servicii sociale de specialitate.

Situat aproape de Gara Bacău şi centrul oraşului, Hostel Holland vă oferă cele mai ieftine locuri de cazare şi condiţii excelente. La cerere, asigurăm transport către orice obiectiv turistic din judeţele Bacău, Neamţ, Tulcea, Suceava şi Iaşi. Nou şi modern, Hostel Holland vă oferă paturi în 12 camere care au între 2 şi 4 locuri  (capacitate totală de cazare de 32 de persoane), câte 2 băi pentru fiecare etaj, recepţie 24 de ore din 24, TV în living, acces liber la o bucătărie excelent mobilată, servicii de internet şi spatii pentru petrecerea timpului liber.

Compania COMFERT a reușit în cei 20 ani de activitate pe piața agribusiness-ului românesc, să devină principalul furnizor de inputuri agricole pentru fermierul care dorește să-și îmbunătățească producția atât din punct de vedere calitativ cât și cantitativ. Incepand cu 16.12.2015 Comfert SRL face parte din grupul Origin PLC – grup irlandez, lider in domeniul distributiei de inputuri agricole si cercetari aplicate in agricultura.

DAFERMANN SRL a fost infiintata in anul 1994. In anul 2001 am inceput importul si distributia de geamuri si oglinzi. Activitatea firmei noastre a crescut constant, de la 1 – 2 tiruri lunar, la circa 100 de tiruri in august 2011. Incepand cu 2009, DAFERMANN SRL este al doilea distribuitor de geamuri si oglinzi din Romania, conform datelor financiare publicate pe site-ul Ministerului de Finante. Actual Daferman este liderul segmentului de piata.

Compania americană Microchip Technology Inc. este un important furnizor de microcontrolere și de soluții de semnale mixte, analog și Flash-IP pentru diverse piețe, cum ar fi domeniul automotive, industrial, medical, aerospațial și telecomunicații. Centrul de cercetare și dezvoltare din România a apărut în 2006 că subsidiar al Microchip Technology și a crescut în toți acești ani, iar în prezent numără aproximativ 300 de specialiști implicați în dezvoltarea de produse și soluții inovatoare în domeniul semiconductoarelor. Filiala din București susține educația în IT a copiilor, de la vârste foarte fragede.

 

ISSCO Holding, cea mai recenta companie din grupul ISS, este brandul din spatele unor proiecte de succes, solutii si produse create de ISS Consult si ISS Workforce. Focusata atat pe piata din Romania, cat si pe pietele din Europa de Est si Europa de Vest, ISSCO livreaza tehnologii inovatoare prin asocierea experientei dovedite si povestilor de succes din mai mult de 10 ani petrecuti in dezvoltare TIC la nivel mondial.

C&C RESIDENCE HOTEL Bacau, situat in apropierea zonei centrale a orasului, ofera camere moderne si elegante cu acces Wi-Fi gratuit. C&C Residence Hotel este situat pe ruta principala catre Bucuresti si la doar 5 minute de Aeroportul International George Enescu. Camerele moderne sunt decorate in culori calde ce ofera un ambient placut si includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu, aer conditionat si minibar. In functie de dorintele oaspetilor C&C Residence Hotel ofera camere Single, Duble sau Twin si Apartament. In fiecare dimineata oaspetii hotelului pot servi micul dejun in regim bufet la restaurantul hotelului. Restaurantul ofera un meniu variat de mancaruri cu specific italian si romanesc, intr-o ambianta eleganta si placuta.

Complexul cu tematică medievala „Podu’ cu lanțuri” se extinde pe mai multe categorii de servicii în domeniul ospitalier oferind numeroase atracții atât pentru turiștii care ne trec podul cât și pentru întreaga comunitate a orașului Bacău. Modul în care hotelul și restaurantul sunt amenajate, intăreşte valorile brandului nostru și oferă oaspeților un mediu inedit în care își pot forma experiențe memorabile.