Echipa

În ordine alfabetică:

Lucian Alexandru

Lucian este masterand la Facultății de Informatică din Iași, fost olimpic la informatică, iar în prezent lucrează ca software engineer la Amazon Iași.

Dr. Stefan Andrei

Ștefan este directorul Departamentului de Informatică, de la Universitatea Lamar din Beaumont, Texas, Statele Unite ale Americii. Ștefan este specialist în Real-Time Embedded Systems, inginerie software și limbaje de programare,

Cosmin Anghel

Cosmin este Software Developer la Mondly și masterand la Facultatea de Automatică și Calculatoare, în cadrul Universității Politehnica din București

Mihail Arminia

Mihail este student la Universitatea „Politehnica” București și membru activ în cadrul Microsoft Innovation Center UPB. În trecut a fost antrenat în mai multe activități ale Asociației EduSoft.

Cristian Avătavului

Cristian este dezvoltator de soluții web la IBM, București, și doctorand în știința calculatoarelor la Universitatea „Politehnica” București.

Irina Bejan

Irina este STEP Intern la Google, Women Techmakers Scholar la Google, Managing Director la Girls Who Code – Iași și Ambassador la Girls in Tech. Irina a fost Research and Development Engineer (R&D Engineer) la Gemini CAD Systems Development Center Iasi, Software Developer la Sprocket, Inc.

Dr. Simina Brânzei

Simina este profesor asistent de informatică la Universitatea Purdue, SUA. A fost cercetător la Hebrew University of Jerusalem, UC Berkeley și experiența sa profesională include și University of Waterloo,  Tsinghua University, Carnegie Mellon University. A fost și Software Engineering Intern la Google și la IBM – International Business Machines, Quantitative analyst intern la Legg Mason.

Bianca-Ioana Costin

Bianca a fost de 2 ori intern la Google. Are 4 ani de experiență în predarea informaticii. A fost șefă de promoție la secția Informatică Engleză de la UBB în 2017. Este co-fondatoare a platformei WellCode, unde oricine se poate iniția în tainele programării calculatoarelor.

Cristian Dascălu

Cristian Dascălu este programator și vlogger. Cristi este cunoscut tinerilor pasionați de informatică, pentru videoclipurile sale în care își descrie succesul său cu internshipul de la Google și de la Facebook și dă sfaturi tuturor celor care învață algoritmică și programare.

Vlad Dascălu

Vlad a fost medaliat cu aur la Olimpiada Internațională de Informatică din Tampere, Finlanda, 2002. În perioada 2007-2010 a lucrat ca Software Engineer, la Google Zurich, Elveția, iar din februarie 2016 lucrează la Amazon Development Center, Iași, Romănia. În 1998 a fondat un site de jocuri online, www.Goobix.ro.

Paul Diac

Paul a fost software developer la Twitter, Facebook și Amazon. Pregătește elevi și studenți pentru concursurile internaționale de informatică. Paul este doctorand la Facultatea de Informatică din Iași, unde predă cursul de Programare competitivă.

Andreea Gulie

Andreea este masterandă la Facultatea de Matematică și Informatică, din cadrul Universității din București, unde predă laboratoare de Programare procedurală și Tehnici de programare. Pasionată de cariera didactică, Andreea este și profesor la VictorEdu, un centru educațional, unde oferă meditații elevilor de liceu care au probleme cu informatica sau doresc să se pregătească pentru bacalaureat.

Iulian Machidon

Iulian este integrator-dezvoltator de software pentru intreprinderi (ERP, CRM, BI & BA etc). Este specializat în sisteme de gestiune a bazelor de date și limbajul SQL și în cadrul echipei se ocupă de organizarea de evenimente și fundraising.

Nicoleta Mărgineanu

Absolventă a Colegiului Național de Artă „George Apostu“ Bacău, cu câteva realizări în domeniul sculpturii și picturii, Nicoleta a făcut o schimbare în cariera sa, acum fiind studentă la Facultatea de Geografie din Cluj, unde studiază sistemele informaționale geografice (GIS).

Ioana Moraru

Ioana a fost de două ori Software Intern Engineer la Google, iar acum este studentă la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Poiltehnica din București. Este pasionată de problemele de algoritmică.

Andrei Netedu

Andrei a avut un internship la Catalyst, Viena și o bursă de practică Erasmus la Facultatea din Insbruck, Austria. A fost medaliat de mai multe ori la concursurile naționale și internaționale de informatică. În prezent predă programare și structuri de date la Facultatea de Informatică din Iași.

 

Marius Nicoli

Marius este profesor de informatică la Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova, unde pregătește elevi de gimnaziu și de liceu pentru concursuri naționale și internaționale de informatică.

Oriana Oniciuc

Oriana este Data scientist la Endava Iași și absolventă a Facultății de Informatică din Iași. În 2017 a fost Women Techmakers Scholar la Google și a urmat un stagiu la CERN, acceleratorul de particule. Oriana a fost organizator al primei ediții FIICode, o competiție națională de informatică pentru elevi și studenți.

Adrian Panaete

Adrian este profesor la Colegiul Național „A. T. Laurian” din Botoșani, a participat la mai multe tabere în cadrul Comisiei știintifice de pregătire și selecție al Lotului Național de Informatică. Este membru în comisia Olimpiadei Naționale de Informatică și al altor concursuri de informatică naționale și internaționale.

Dr. Bogdan Pătruț

Bogdan este lector universitar la Facultatea de Informatică, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. În paralel, Bogdan este directorul Academia EduSoft.

Vasile Pojoga

Vasile este software engineer de la distanță pentru diferite companii americane. A fost intern la Amazon. În paralel, predă ore de programare la Facultatea de Informatică din Iași.

Ioana Rădulescu

Ioana a fost project manager la Softescu și în prezent la Tremend Software Consulting, București. În prezent se implică în evoluția profesională a colegilor de departament prin sesiuni de coaching și coordonează mai multe echipe de proiect.

Dr. Ioan-Tiberiu Socaciu-Lendvai

Tiberiu este conferențiar universitar la Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Dr. Silvia Stegaru

Silvia este dezvoltator C++ în cadrul Cyber Threat Intelligence Lab, la Bitdefender și asistent universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București. Membră activă a comunității tech, Dr. Silvia Stegaru susține incluziunea și diversitatea, prin inspirarea, ghidarea și conectarea persoanelor pasionate de IT&C în cadrul comunității Codette, a cărei co-fondatoare este

Camelia Tanasa

Camelia este frond-end si back-end web developer la Cirro Solutions, dar si instructor de dans la Academia Adamas din Bacau. Isi imparte viata profesionala intre cele doua pasiuni: informatica si dansul sportiv.

Petru Trîmbițaș

Petru a fost intern la Facebook și Palantir. Are 6 ani de experiență în predarea informaticii. A fost medaliat la olimpiadele naționale de informatică în liceu. În prezent este co-fondator al platformei WellCode, prin care oricine poate învăța programarea de la zero.

Diana Tudosă

Diana este junior front-end developer la Tremend Software, București. În trecut a participat la diverse activități ale Asociației EduSoft.

Dr. Simona-Elena Vârlan

Simona este asistent universitar la Facultatea de Informatică, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. În paralel, este cadru didactic asociat al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Nick Vercruyssen

Nick este CEO și fondator al ISSCO, o companie software cu sedii în Bacău, Iași și Chișinău, care dezvoltă soluții software personalizate, pentru orice platformă sau dispozitiv.

Dr. Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu

Lucian este deputat USR în Parlamentul României. Anterior a fost profesor de finanțe computaționale la Universitatea din Grenoble.

Szabo Zoltan

Zoltan este profesor la Liceul Tehnologic „Petru Maior” din Reghin. Este membru în Comisia Centrală a Olimpiadei de Informatică la fazele judeţene şi naţionale. Este coordonator al Lotului Naţional de Informatică, care reprezintă România la Olimpiada Internațională de Informatică.

Giorgiana Vlăsceanu

Giorgiana este asistent universitar în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica din București. În prezent, urmează studiile doctorale în științe inginerești la aceeași facultate. Ea este co-fondator Codette, organizația persoanelor pasionate de tehnologie ce promovează diversitatea și educația la toate nivelurile și creează oportunități pentru femei de a activa într-un domeniu tehnic.

Mihai Volmer

Mihai este absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica București. A fost intern la Mozzila și Intel. În prezent este software engineer la NXP Semiconductors, unde lucrează în industria automotive. În timpul liber îi place să exploreze noile tehnologii, în principal domeniul Internet of Things.