• Telefon : +40 728 88 22 88
  • Program de lucru : Vezi orarul!
  • Adresă : Bacău, str. Mihai Eminescu, nr. 1, bloc. A1

Rezervă-ți ziua de sâmbată, 8 decembrie, pentru a cunoaște trei fete frumoase și inteligente!

Rezervă-ți ziua de sâmbată, 8 decembrie, pentru a cunoaște trei fete frumoase și inteligente: Irina, Ioana și Diana, la cercul de informatică „Programare cu răbdare”.

Irina Madalina Bejan este STEP Intern la Google, Women Techmakers Scholar la Google, Managing Director la Girls Who Code – Iași și Ambassador la Girls in Tech
Irina a fost Research and Development Engineer (R&D Engineer) la Gemini CAD Systems Development Center Iasi, Software Developer la Sprocket, Inc. și toate acestea în timp ce studiază la Facultatea de Informatică din Iași. Irina vă va introduce în programarea jocurilor în Unity 3D, așa că nu ratați ocazia!

Ioana Radulescu, absolventă a Colegiului Național „Ferdinand I” vă poate spune cum a trecut de la a fi profesor de informatică la munca de project manager la Softescu și apoi la Tremend Software Consulting, în București. Până la numai 30 de ani, Ioana a livrat cu succes o serie de proiecte software din diverse arii tehnologice. În prezent se implică in evoluția profesională a colegilor de department prin sesiuni de coaching și coordonează (bine) simultan mai multe echipe de proiect. Ea vă va dezvălui tainele muncii de echipă, în proiectele software, urmând ca la revenirea ei în februarie 2019, să „livrați” în echipe o aplicație concretă de la A la Z, sub îndrumarea ei. Sunteți pe mâini bune!

Diana Tudosă studiază la Facultatea de Matematică și Informatică din București,.iar de curând e junior front-end developer la Tremend Software. Diana a reușit să îmbine pasiunea sa pentru informatică cu cea pentru teatru, încă din liceu mergând pe ambele direcții: a fost membru activ în trupa de teatru „In the Spot”, dar și premiantă la concursul de informatică pentru fete „The Beauty of Code – The Code of Beauty”. Diana vă va arăta cum o problemă la care inițial te gândești că se rezolvă în O(n*n), apoi în O(nlog(n)), ajungi în final să o rezolvi în O(n).

Vedeți că se poate?!

109 Comments

Leave a Reply