• Telefon : +40 728 88 22 88
  • Program de lucru : Vezi orarul!
  • Adresă : Bacău, str. Mihai Eminescu, nr. 1, bloc. A1

Activitatea acestui cerc de informatică este GRATUITĂ pentru toți copiii care se înscriu, indiferent de unde sunt ei. Cercul de informatică NU este realizat în cadrul vreunui proiect, deci nu există vreo sursă de finanțare. Cheltuielile sunt suportate personal de cei care au inițiat acest cerc de informatică. Donațiile și sponsorizările ne-au ajutat să derulăm mai multe activități.

Poți ajuta activitatea cercului de informatică în trei feluri:

1. Ai grijă de sănătatea ta!

Renunțănd la un suc cu E-uri, la un hamburger sau la un pachet de țigări, pui sănătatea ta pe primul loc și ajuți și copiii care se instruiesc în informatică la cercul „Programare cu răbdare”. Tot ce trebuie să faci este să alegi una din opțiunile de mai jos și să apeși butonul PayPal, apoi să urmezi pașii.



Donatii




Poți trimite bani ca DONAȚIE și în contul Asociației EduSoft (C.I.F. este 35276590), deschis la Banca Raiffeisen Bank: RO79RZBR0000060018249327. 

De asemenea, dacă ai un calculator / laptop / imprimantă pe care îl casezi, la tine la firmă, poți să îl donezi, ca să ajungă la noi, ca să-l dăm unui copil ce nu are sau să-l folosim în activitatea didactică. Pentru ce facem noi, nu avem nevoie de ceva foarte performant.

2. Laudă-te cu ce știi să faci în IT!

Dacă ești un expert în IT, un student sau profesor care predă informatica, poți să te alături comunității noastre de lectori, venind și vorbindu-le copiilor despre experiența ta în domeniul informaticii predând copiilor ceea ce știi tu mai bine și îți face plăcere. Doar completează formularul următor și vom fi bucuroși să te primim în echipa noastră.

3. Fă-ți publicitate la produsele și serviciile tale!

Pentru bunul mers al cercului nu e nevoie doar de bani sau de lectori. Sprijinul tău, de orice natură, este binevenit. Mai jos ai doar câteva idei, dar ne poți scrie la , dacă vrei să ne ajuți în orice fel.

  • Poate ai o firmă de catering sau o pizzerie/patiserie? Uneori copiii petrec mult timp la cursuri și uită să mănânce. Le poți oferi o felie de pizza sau o plăcintă și asta e cea mai bună publicitate.
  • Poate ai o firmă de transport/cazare? Poți să le asiguri transportul sau cazarea lectorilor noștri care vin din alte localități.
  • Poate ai o sală mai mare? Ne poți găzdui evenimentele mai importante, la care copiii se întâlnesc cu influenceri din lumea IT.

Cercul de informatică „Programare cu răbdare” este un proiect gratuit pentru toți copiii care participă și îi învață informatica, punându-i în contact și cu experți de la companii IT mari, cu studenți olimpici și profesori universitari de informatică. Cercul își desfășoară activitatea în cadrul Colegiului Național „Gheorghe Vrănceanu” din Bacău.

Asociația EduSoft promovează educația STEM (știință, tehnologie, educație și matematică). Din luna mai 2013, asociația noastră a realizat o serie de proiecte sociale și educaționale. Idea din spatele proiectelor întreprinse de noi este aceea de a-i ajuta pe cei care îi pot ajuta pe alții în viitor.

Asociația EduSoft contribuie la dezvoltarea de strategii educaţionale pe termen mediu şi lung, pentru copii, tineri şi adulţi, care să creeze şi să asigure o dezvoltare armonioasă a acestora, în strânsă relaţie cu cerinţele de pe piaţa forţei de muncă, cu cercetarea şi producţia ştiinţifică de calitate, cu experienţa generaţiilor anterioare, şi pentru promovarea gândirii strategice în rândul copiilor, tinerilor şi a generaţiilor viitoare, ca garanţie a dezvoltării durabile. (Art. 5, p. 1 din Statutul Asociației EduSoft)

Asociația EduSoft este înscrisă în Registrul asociațiilor și fundațiilor ținut în grefa Judecătoriei Bacău, la poziția 57/A/2015. Codul de înregistrare fiscală (C.I.F.) este 35276590. Contul bancar în care puteţi face donaţii este RO79RZBR0000060018249327, deschis la Banca Raiffeisen Bank.

Președintele asociației este domnul lector dr. Bogdan Pătruț, cadru didactic la Facultatea de Informatică, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Poți accesa site-ul asociației la adresa: https://www.edusoft.ro/asociatia-edusoft/ pentru a vedea și celelalte proiecte derulate.